Over ons

  • over-ons-a
  • bosch

Een bevlogen team met een unieke kijk op fietsen

Zodra je binnenstapt bij bikeemotion, ontdek je dat we de naam van onze fietsspeciaalzaak niet zomaar gekozen hebben. Geen mooiere emotie dan passie. En onze passie is die voor de wereld van de fiets. Je ontmoet bij bikeemotion dan ook een bevlogen team met een missie: gepassioneerde fietsers de kans geven om zich vlot en met veel rijplezier te verplaatsen.

Mobiel, gezond en vrij

Bij bikeemotion beschouwen we de fiets als dé oplossing voor het mobiliteitsprobleem. Op de fiets zit je nooit vast in het verkeer. Maar fietsen is uiteraard niet alleen een remedie tegen fileleed. Het is ook gezond, goed voor het milieu, én het vergemakkelijkt sociale interactie. Fietsen brengt mensen samen, doet je het leven anders zien en creëert een gevoel van vrijheid. En het is onze ambitie om daar met bikeemotion een steentje toe bij te dragen

Kwaliteitsvolle selectie als basis

Onbekommerd genieten onderweg kan alleen op een kwaliteitsvolle fiets die technisch helemaal op punt staat. Daarom vind je in onze fietsspeciaalzaak een select aanbod aan fietsen van topmerken. We zijn bewust kritisch in onze selectie, want we willen jou in elk segment de beste fiets aanbieden.

Wil je meer weten over ons of onze missie? Of wil je ons aanbod aan topfietsen komen ervaren? Neem dan gerust contact op of kom eens langs in onze fietsspeciaalzaak in Ukkel (Brussel).

Ontmoet ons bevlogen team van specialisten

Geert – manager

“bikeemotion betekent voor mij elke dag de kans krijgen om mijn passie door te geven aan mijn klanten. Ik vind het fantastisch om klanten met een glimlach rond te zien rijden op een fiets die perfect bij hen past.”

Sociale media en verkoop

“Het is geweldig om mensen te tonen wat je allemaal kunt met een fiets, en om hen nieuwe zaken te laten ontdekken om hun mobiliteit te verhogen. bikeemotion is een fietsenwinkel waar klanten naar de beste oplossing begeleid worden met professioneel advies.”

Atelier en ondersteuning verkoop

“Kwaliteit is het sleutelwoord in onze fietsenwinkel. In alles wat we doen gaan we minutieus en met oog voor detail te werk. Klanten ondersteunen met advies op maat en voor hen de ideale configuratie vinden, schenkt me heel veel voldoening.”

“Good bikes are not cheap, cheap bikes are not good. Als ervaren mecanicien weet ik dat die stelling klopt. Daarom werk ik zo graag bij bikeemotion. Want dit is een fietsenwinkel waar elke klant kan rekenen op professioneel advies en een kwaliteitsvolle fiets die helemaal aan zijn wensen voldoet.”