Kinderfietsen

  • kid-a

Kinderfietsen – maak kennis met uitermate lichte uniseks fietsjes

Laat je kinderen delen in jouw passie voor fietsen in de stad of de natuur.

Begeleid hen door het verkeer op een kwaliteitsvolle en veilige kinderfiets. Bij bikeemotion gaan we voor lichte uniseks meegroeifietsen met een hoge herverkoopwaarde.

Een leven lang fietsplezier

Je kind leren fietsen is vaak een hele uitdaging. Maar wel eentje die gepaard gaat met leuke en onvergetelijke momenten. Die blik op het gezicht van je kind als het de eerste keer zelfstandig fietst, blijft je voor altijd bij. En aan dat geluk dragen we bij bikeemotion graag bij. Want met onze hoogwaardige kinderfietsen is jouw spruit snel en voor een leven lang vertrokken voor ongeëvenaard fietsplezier!

Ga je voor een lichte uniseks meegroeifiets met een hoge herverkoopwaarde? Neem dan zeker contact op of kom eens langs in onze fietsenwinkel in Ukkel (Brussel).

De beste kinderfiets: Kokua

Kokua is een Duits kwaliteitsmerk van loop- en kinderfietsen met een uniek verhaal. Ontwerper Rolf Mertens vond in de zomer van 1997 geen hoogwaardige houten loopfiets voor zijn zoontje Niklas. Dus maakte hij er zelf een. Het begin van een succesverhaal! Want sindsdien heeft Rolf de fietsbehoeften van zijn zoon gevolgd en telkens grotere fietsen met pedalen gemaakt, in verschillende materialen.

Kokua heeft ondertussen een mooi en kwaliteitsvol gamma van fietsen voor kleuters, kinderen en adolescenten. Naast Kokua verkopen we fietsjes van Puky, een bekend Duits merk in een lagere prijsklasse.

Site de Kokua