Skip to content

Mountainbikes

Mountainbikes – bedwing natuur en stad in volle vaart

Met de mountainbikes van bikeemotion raas je probleemloos over stranden, heiden en bergen.

Of werk je aan je conditie terwijl je door bossen, weilanden en kleine riviertjes racet. We gaan voluit voor duurzame topkwaliteit in ons mountainbikegamma. Dus ben je zeker van een sportieve fiets waaraan je veel plezier zult beleven.

Voor natuur én stad

Fiets je graag op een mountainbike, maar voel je niet de drang om de natuur te bedwingen? Dan vind je bij bikeemotion ook verkeersveilige mountainbikes voor dagelijks gebruik. We monteren zelfs met veel plezier een kinderstoeltje op je mountainbike.

Ga je voor het rijcomfort van een hoogwaardige mountainbike? Neem dan gerust contact op of kom eens langs in onze fietsenwinkel in Ukkel (Brussel).

De beste mountainbikes: Trek

We streven ernaar om in elk segment de beste fiets aan te bieden. Voor onze mountainbikes kozen we voor het Amerikaanse merk Trek, een grote naam in het mountainbike- en racefietsencircuit.

Trek maakt sportieve fietsen van topkwaliteit en produceert mountainbikes met ongeëvenaarde voor- en achterveringen en brede, duurzame banden. Het gamma van Trek is bovendien heel breed.

Site de Trek