Skip to content

Plooifietsen

Plooifietsen – switchen tussen vervoersmiddelen: de ultieme vrijheid …

Een plooifiets is ideaal voor wie vaak korte afstanden moet afleggen en zijn tweewieler altijd binnen handbereik wil hebben.

Een plooifiets reist met je mee

Met een plooifiets laat je je vrijheid niet aan banden leggen! Je mobiliteit bereikt ongekende hoogten, want je neemt een plooifiets gemakkelijk overal met je mee. Je fietst comfortabel naar het station of de bushalte, vouwt je fiets op, en zet vervolgens je reis op de fiets verder zodra je uit de trein of de bus stapt. Je hoeft je fiets bovendien nooit achter te laten op een fietsparking, dus is de kans op diefstal meteen een pak lager.

In alle vrijheid de stad ontdekken

Een plooifiets is ook een handig transportmiddel om een stad te ontdekken. Je parkeert je wagen aan de rand van de stad en gaat op je plooifiets op ontdekkingstocht. Begint het plots te regenen? Dan vouw je je fiets snel op en zet je je tocht verder met een taxi of het openbaar vervoer. Wat een vrijheid!

Ook genieten van een verhoogde mobiliteit? Kom dan zeker ons aanbod aan kwaliteitsvolle plooifietsen ontdekken! Neem gerust contact op voor meer informatie of spring eens binnen in onze fietsenwinkel in Ukkel (Brussel).

De beste plooifietsen: Brompton

bikeemotion kiest voor de plooifietsen van Brompton. Een topmerk dat uitblinkt in draagcomfort, want Brompton-plooifietsen wegen maximaal 13 kilo. Ze zijn gemaakt uit staal, rijden bijzonder soepel en vallen nooit open als ze gevouwen zijn.

Een extra troef? In gevouwen stand staat je fiets op kleine wieltjes en kan hij als caddie gebruikt worden. Je kun nu ook de elektrische Brompton-plooifiets bij ons komen ontdekken!

Brompton Website