Skip to content

Trekkingfietsen

Trekkingfietsen – de wereld ontdekken vanop je fiets

De wijde wereld intrekken, veel kilometers afleggen én prachtige avonturen beleven tijdens meerdaagse trektochten?

Dat doe je op een kwaliteitsvolle trekkingfiets van bikeemotion. Want bij ons vind je trekkingfietsen die in alle omstandigheden optimaal presteren.

Duurzame kwaliteit

Een trekkingfiets is een stevige stadsfiets die gemaakt is om veel gewicht te transporteren. De trekkingfietsen van bikeemotion garanderen allemaal aangenaam rijcomfort. Ze zijn uitgerust met een of twee stevige bagagedragers, een hoogwaardig versnellingsapparaat en oerdegelijke banden. Ze bestaan uit duurzame, universele onderdelen. Je trekkingfiets kan dus altijd hersteld worden, waar je ook bent. Laat de avontuurlijke ontdekkingstochten maar komen!

Op zoek naar de ideale trekkingfiets? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of spring binnen in onze fietsenwinkel in Ukkel (Brussel).

De beste trekkingfietsen: idworx en Tout Terrain

Wij kozen voor onze klassieke trekkingfietsen voor de kwaliteit van idworx. Dit bedrijf maakt innovatieve fietsen die inspelen op de veranderende behoeften van trekkingliefhebbers. In het segment van de e-trekkingfietsen vind je bij ons de hoogwaardige stalen fietsen met optimaal rijcomfort van Tout Terrain.

Deze twee topmerken staan in alle onafhankelijke testen voor trekkingfietsen in de top drie. Daarnaast hebben we trekkingfietsen van het merk KOGA in huis.

Site de tout terrain Site Idworx